Tagasi poodi

PANT 0,10 

Pai smuuti on siidise konsistentsiga tõeliselt maitsev ja toitev vahepala. Smuuti parajalt magus maitse tuleb puuviljasuhkrust, mis on marjades-puuviljades endis. Pai smuutist saad sa kätte oma igapäevased vajalikud puuviljad. Ühes Kiivi-mango smuutis on keskmiselt 1/5 ananassi, 3/4 kiivit, 3/4 õuna, 1/2 banaani, 1/10 mangot

See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi, Balti Jaama Turu, Kuressaare või Narva šokolaadipoodi.

Pai Kiivi-mango smuuti 280ml

Seda toodet ei ole hetkel laos ja pole seetõttu saadaval.

Tootekood: FPK_455008489 Kategooriad: ,

Koostisosad

ananassimahl kontsentreeritud mahlast (33%), kiivipüree (19%), banaanipüree (18%), mangopüree (13%), õunapüree kontsentreeritud püreest (10%), õunamahl kontsentreeritud mahlast (6%), antioksüdant (E300), toiduvärv (E141).

Teave

Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul

Loksuta

Koheseks tarbimiseks

Tootekood:
4740029052777

Toitumisalane teave

100 ml toote kohta
Energiasisaldus, kJ 266
Energiasisaldus, kcal 63
Rasvad, g 0.3
millest küllastunud rasvhapped, g 0.1
Süsivesikud, g 14
millest suhkrud, g 13.5
Kiudained, g
Valgud, g 0.6
Sool, g 0

ananassimahl kontsentreeritud mahlast (33%), kiivipüree (19%), banaanipüree (18%), mangopüree (13%), õunapüree kontsentreeritud püreest (10%), õunamahl kontsentreeritud mahlast (6%), antioksüdant (E300), toiduvärv (E141).

Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul

Loksuta

Koheseks tarbimiseks

Tootekood:
4740029052777
100 ml toote kohta
Energiasisaldus, kJ 266
Energiasisaldus, kcal 63
Rasvad, g 0.3
millest küllastunud rasvhapped, g 0.1
Süsivesikud, g 14
millest suhkrud, g 13.5
Kiudained, g
Valgud, g 0.6
Sool, g 0