mangopüree (23%), ananassimahl kontsentreeritud mahlast ( 19,5%), õunamahl kontsentreeritud mahlast (13,5 %), viinamarjamahl kontsentreeritud mahlast (12 %), banaanipüree (9%), õunapüree (8,5 %) guajaavi püree (8 %), ananassipüree (3,5 %), pirnipüree (3 %).
Pai Mango-banaani smuuti 280ml
2,25€
Pai smuuti on siidise konsistentsiga tõeliselt maitsev ja toitev vahepala. Smuuti parajalt magus maitse tuleb puuviljasuhkrust, mis on marjades-puuviljades endis. Pai smuutist saad sa kätte oma igapäevased vajalikud puuviljad. Ühes pudelis Mango-banaani smuutis on keskmiselt 0,25 mangot, 0,1 ananassi, 0,5 õuna, 8 viinamarja, 0,25 guajaavat, 0,3 banaani, 0,1 pirni.
8,04 € / l
Vali pakendi suurus:
See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi või Balti Jaama Turu šokolaadipoodi. Piirang kehtib kõikidele tellimustele, mis sisaldavad eritemperatuuriga tooteid.
Koostisosad
mangopüree (23%), ananassimahl kontsentreeritud mahlast ( 19,5%), õunamahl kontsentreeritud mahlast (13,5 %), viinamarjamahl kontsentreeritud mahlast (12 %), banaanipüree (9%), õunapüree (8,5 %) guajaavi püree (8 %), ananassipüree (3,5 %), pirnipüree (3 %).
Teave
Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul
Loksuta
Toitumisalane teave
Energiasisaldus, kJ | 224 |
Energiasisaldus, kcal | 53 |
Rasvad, g | 0.1 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0 |
Süsivesikud, g | 12 |
millest suhkrud, g | 11.8 |
Kiudained, g | |
Valgud, g | 0.4 |
Sool, g | 0 |
Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul
Loksuta
Energiasisaldus, kJ | 224 |
Energiasisaldus, kcal | 53 |
Rasvad, g | 0.1 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0 |
Süsivesikud, g | 12 |
millest suhkrud, g | 11.8 |
Kiudained, g | |
Valgud, g | 0.4 |
Sool, g | 0 |