Tagasi poodi

PANT 0,10 

5,65 € / l

Pai smuuti on siidise konsistentsiga tõeliselt maitsev ja toitev vahepala. Smuuti parajalt magus maitse tuleb puuviljasuhkrust, mis on marjades-puuviljades endis. Suurest Pai smuutist jagub nii endale kui pereliikmetele ning saab jagada sõpradega. Suurem pudel-pikem Pai!

Vali pakendi suurus:

See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi, Balti Jaama Turu, Kuressaare või Narva šokolaadipoodi.

Pai Vaarika-mustika smuuti 750ml

4,45 

Tootekood: FPK_455008495 Kategooriad: ,

Koostisosad

õunamahl kontsentreeritud mahlast (48%), banaanipüree (28%), vaarikapüree (16%), maasikamahl kontsentreeritud mahlast (4,5%), mustikamahl kontsentreeritud mahlast (2%), mustikapüree (1,8%), sidrunimahl kontsentreeritud mahlast.

Teave

Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul

Loksuta

Koheseks tarbimiseks

Mõõtmed:
80 × 80 × 243 mm
Kaal:
788 g
Tootekood:
4740029052937

Toitumisalane teave

100 ml toote kohta
Energiasisaldus, kJ 225
Energiasisaldus, kcal 53
Rasvad, g 0.2
millest küllastunud rasvhapped, g 0
Süsivesikud, g 12
millest suhkrud, g 9.1
Kiudained, g 0
Valgud, g 0.5
Sool, g 0

õunamahl kontsentreeritud mahlast (48%), banaanipüree (28%), vaarikapüree (16%), maasikamahl kontsentreeritud mahlast (4,5%), mustikamahl kontsentreeritud mahlast (2%), mustikapüree (1,8%), sidrunimahl kontsentreeritud mahlast.

Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul

Loksuta

Koheseks tarbimiseks

Mõõtmed:
80 × 80 × 243 mm
Kaal:
788 g
Tootekood:
4740029052937
100 ml toote kohta
Energiasisaldus, kJ 225
Energiasisaldus, kcal 53
Rasvad, g 0.2
millest küllastunud rasvhapped, g 0
Süsivesikud, g 12
millest suhkrud, g 9.1
Kiudained, g 0
Valgud, g 0.5
Sool, g 0