Tagasi poodi

Felix Kartulikaste 400g

2,65

Kartulikaste sobib ükskõik millise kartuli juurde nagu valatult! Olgu menüüs friikartul, praekartul, ahjukartul, munderkartul või ürdikartul – väike kaste kulub alati ära.

Tootekood: FPK_C4897 Kategooriad: ,

6,63 € / kg

Vali pakendi suurus:

See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi või Balti Jaama Turu šokolaadipoodi. Piirang kehtib kõikidele tellimustele, mis sisaldavad eritemperatuuriga tooteid.

Koostisosad

joogivesi, rapsiõli, marineeritud aedvilja segu (kurk, suhkur, porgand, sibul, paprika, lillkapsas, sool, äädikas, lõhna- ja maitseained), suhkur, modifitseeritud maisitärklis, lõssipulber, sinep (joogivesi, sinepiseemned, suhkur, äädikas, sool), munakollasepulber, jodeeritud sool, happesuse regulaator (äädikhape), paksendaja (ksantaankummi), säilitusaine (kaaliumsorbaat), toiduvärv (beetakaroteen), lõhna- ja maitseaine, antioksüdant (E385).

Teave

Hoida temperatuuril +2...+6 °C

Koheseks tarbimiseks

Mõõtmed:
56 × 73 × 162 mm
Kaal:
400 g
Tootekood:
4740029048978

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ1345
Energiasisaldus, kcal325
Rasvad, g30
millest küllastunud rasvhapped, g2.2
Süsivesikud, g13
millest suhkrud, g10.4
Valgud, g1.1
Sool, g1.5

joogivesi, rapsiõli, marineeritud aedvilja segu (kurk, suhkur, porgand, sibul, paprika, lillkapsas, sool, äädikas, lõhna- ja maitseained), suhkur, modifitseeritud maisitärklis, lõssipulber, sinep (joogivesi, sinepiseemned, suhkur, äädikas, sool), munakollasepulber, jodeeritud sool, happesuse regulaator (äädikhape), paksendaja (ksantaankummi), säilitusaine (kaaliumsorbaat), toiduvärv (beetakaroteen), lõhna- ja maitseaine, antioksüdant (E385).

Hoida temperatuuril +2...+6 °C

Koheseks tarbimiseks

Mõõtmed:
56 × 73 × 162 mm
Kaal:
400 g
Tootekood:
4740029048978
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ1345
Energiasisaldus, kcal325
Rasvad, g30
millest küllastunud rasvhapped, g2.2
Süsivesikud, g13
millest suhkrud, g10.4
Valgud, g1.1
Sool, g1.5