Tagasi poodi

Felix Pestomajonees 220g

2,05

Pestomajonees sobib nii toidu kõrvale kui ka dippimiseks. See sobib hästi näiteks pastaroogade maitse esiletõstmiseks. Aga miks mitte ka pelmeenide või köögiviljade dippimiseks. Majonees on mugavas pakendis, mille saab kergelt tühjaks pigistada.

Tootekood: FPK_455008607 Kategooriad: ,

9,32 € / kg

Vali pakendi suurus:

See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi või Balti Jaama Turu šokolaadipoodi. Piirang kehtib kõikidele tellimustele, mis sisaldavad eritemperatuuriga tooteid.

Koostisosad

rapsiõli, joogivesi, pesto 3% (basiilik, päevalilleõli, kõva juust, joogivesi, suhkur, kartulihelbed, pecorini juust, küüslaugu pasta), suhkur, munakollasepulber, modifitseeritud tärklis, piiritusäädikas, sool, koorepulber, paksendajad (guarjahu, ksantaankummi), happesuse regulaatorid (piimhape, sidrunhape), sibulapulber, küüslaugupulber, säilitusaine (E202), antioksüdant (E385).

Teave

Hoida temperatuuril +2...+6 °C

Koheseks tarbimiseks

Mõõtmed:
41 × 96 × 202 mm
Kaal:
220 g
Tootekood:
4740029072584

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 1915
Energiasisaldus, kcal 465
Rasvad, g 49
millest küllastunud rasvhapped, g 3.8
Süsivesikud, g 5.6
millest suhkrud, g 4.5
Valgud, g 0.9
Sool, g 1.5

rapsiõli, joogivesi, pesto 3% (basiilik, päevalilleõli, kõva juust, joogivesi, suhkur, kartulihelbed, pecorini juust, küüslaugu pasta), suhkur, munakollasepulber, modifitseeritud tärklis, piiritusäädikas, sool, koorepulber, paksendajad (guarjahu, ksantaankummi), happesuse regulaatorid (piimhape, sidrunhape), sibulapulber, küüslaugupulber, säilitusaine (E202), antioksüdant (E385).

Hoida temperatuuril +2...+6 °C

Koheseks tarbimiseks

Mõõtmed:
41 × 96 × 202 mm
Kaal:
220 g
Tootekood:
4740029072584
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 1915
Energiasisaldus, kcal 465
Rasvad, g 49
millest küllastunud rasvhapped, g 3.8
Süsivesikud, g 5.6
millest suhkrud, g 4.5
Valgud, g 0.9
Sool, g 1.5