Tagasi poodi

Hernevalgust valmistatud krõbeda paneeringuga mahlased Naturli nagitsad muudavad taimse toidulaua eelistamise imelihtsaks! Haara sügavkülmutatud nagitsad, küpseta ahjus või pannil. Ideaalne lisand prae kõrvale aga ka lihtsalt suupistena.

See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi, Balti Jaama Turu, Kuressaare või Narva šokolaadipoodi.

Naturli Nagitsad hernevalgust 300g

Seda toodet ei ole hetkel laos ja pole seetõttu saadaval.

Tootekood: FPK_454800786 Kategooriad: ,

Koostisosad

joogivesi, hernevalk(18%), rapsiõli, gluteenivaba riivsai (riisijahu, kikerhernejahu, maisitärklis, sool, dekstroos), riisijahu, maisitärklis, sibul, sool, looduslikud lõhna- ja maitseained, hernekiud (0,5%), hernetärklis (0,5%), stabilisaator (metüültselluloos). Võib sisaldada vähesel määral sojat.

  • Gluteenivaba
  • Vegan

Teave

Säilitada temperatuuril -18 °C

Praadida õlis

Kuumutage külmutatud toodet õlis keskmisel kuumusel 14 minutit. Keerake teisele poole. Serveeri kohe!

Tootekood:
5701977000783
  • Gluteenivaba
  • Vegan

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 1069
Energiasisaldus, kcal 256
Rasvad, g 17
millest küllastunud rasvhapped, g 1.2
Süsivesikud, g 14
millest suhkrud, g 0
Kiudained, g 3.8
Valgud, g 12
Sool, g 1.2

joogivesi, hernevalk(18%), rapsiõli, gluteenivaba riivsai (riisijahu, kikerhernejahu, maisitärklis, sool, dekstroos), riisijahu, maisitärklis, sibul, sool, looduslikud lõhna- ja maitseained, hernekiud (0,5%), hernetärklis (0,5%), stabilisaator (metüültselluloos). Võib sisaldada vähesel määral sojat.

  • Gluteenivaba
  • Vegan

Säilitada temperatuuril -18 °C

Praadida õlis

Kuumutage külmutatud toodet õlis keskmisel kuumusel 14 minutit. Keerake teisele poole. Serveeri kohe!

Tootekood:
5701977000783
  • Gluteenivaba
  • Vegan
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 1069
Energiasisaldus, kcal 256
Rasvad, g 17
millest küllastunud rasvhapped, g 1.2
Süsivesikud, g 14
millest suhkrud, g 0
Kiudained, g 3.8
Valgud, g 12
Sool, g 1.2