Tagasi poodi
Uus!

6,25 € / l

Pai smuuti on siidise konsistentsiga tõeliselt maitsev ja toitev vahepala. Smuuti parajalt magus maitse tuleb puuviljasuhkrust, mis on marjades-puuviljades endis. Pai smuutides ei ole kasutatud lisa- ega säilitusaineid. Maasika-kirsi smuutist saad kätte oma igapäevased vajalikud puuviljad. Ühes pakis Maasika-kirsi smuutis on keskmiselt 24 maasikat, 5 kirssi, ½ banaani ja ~1 õun.

Vali pakendi suurus:

See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi või Balti Jaama Turu šokolaadipoodi. Piirang kehtib kõikidele tellimustele, mis sisaldavad eritemperatuuriga tooteid.

Pai maasika-kirsi smuuti 200ml

1,25

Tootekood: FPK_455008736 Kategooriad: ,

Koostisosad

õunamahl kontsentreeritud mahlast (50%), banaanipüree (30,4 %), maasikapüree (10%), kirsimahl kontsentreeritud mahlast (9,6%), sidrunimahl kontsentreeritud mahlast.

Teave

Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul

Koheseks tarbimiseks

Mõõtmed:
42 × 64,5 × 103 mm
Kaal:
211 g
Tootekood:
4740029053071

Toitumisalane teave

100 ml toote kohta
Energiasisaldus, kJ 249
Energiasisaldus, kcal 59
Rasvad, g 0.2
millest küllastunud rasvhapped, g 0.1
Süsivesikud, g 13
millest suhkrud, g 11
Valgud, g 0.7
Sool, g 0.1

õunamahl kontsentreeritud mahlast (50%), banaanipüree (30,4 %), maasikapüree (10%), kirsimahl kontsentreeritud mahlast (9,6%), sidrunimahl kontsentreeritud mahlast.

Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul

Koheseks tarbimiseks

Mõõtmed:
42 × 64,5 × 103 mm
Kaal:
211 g
Tootekood:
4740029053071
100 ml toote kohta
Energiasisaldus, kJ 249
Energiasisaldus, kcal 59
Rasvad, g 0.2
millest küllastunud rasvhapped, g 0.1
Süsivesikud, g 13
millest suhkrud, g 11
Valgud, g 0.7
Sool, g 0.1