mangopüree (23%), ananassimahl kontsentreeritud mahlast ( 19,5%), õunamahl kontsentreeritud mahlast (13,5 %), viinamarjamahl kontsentreeritud mahlast (12 %), banaanipüree (9%), õunapüree (8,5 %) guajaavi püree (8 %), ananassipüree (3,5 %), pirnipüree (3 %).
PANT 0,10 €
7,63 € / l
Pai smuuti on siidise konsistentsiga tõeliselt maitsev ja toitev vahepala. Smuuti parajalt magus maitse tuleb puuviljasuhkrust, mis on marjades-puuviljades endis. Pai smuutist saad sa kätte oma igapäevased vajalikud puuviljad. Ühes pudelis Mango-banaani smuutis on keskmiselt 0,25 mangot, 0,1 ananassi, 0,5 õuna, 8 viinamarja, 0,25 guajaavat, 0,3 banaani, 0,1 pirni.
Vali pakendi suurus:
See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi, Balti Jaama Turu, Kuressaare või Narva šokolaadipoodi.
Pai Mango-banaani smuuti 280ml
2,25 €
Koostisosad
mangopüree (23%), ananassimahl kontsentreeritud mahlast ( 19,5%), õunamahl kontsentreeritud mahlast (13,5 %), viinamarjamahl kontsentreeritud mahlast (12 %), banaanipüree (9%), õunapüree (8,5 %) guajaavi püree (8 %), ananassipüree (3,5 %), pirnipüree (3 %).
Teave
Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul
Loksuta
Koheseks tarbimiseks
Toitumisalane teave
Energiasisaldus, kJ | 224 |
Energiasisaldus, kcal | 53 |
Rasvad, g | 0.1 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0 |
Süsivesikud, g | 12 |
millest suhkrud, g | 11.8 |
Kiudained, g | |
Valgud, g | 0.4 |
Sool, g | 0 |
Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul
Loksuta
Koheseks tarbimiseks
Energiasisaldus, kJ | 224 |
Energiasisaldus, kcal | 53 |
Rasvad, g | 0.1 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0 |
Süsivesikud, g | 12 |
millest suhkrud, g | 11.8 |
Kiudained, g | |
Valgud, g | 0.4 |
Sool, g | 0 |