õunamahl kontsentreeritud mahlast (48%), banaanipüree (28%), vaarikapüree (16%), maasikamahl kontsentreeritud mahlast (4,5%), mustikamahl kontsentreeritud mahlast (2%), mustikapüree (1,8%), sidrunimahl kontsentreeritud mahlast.
PANT 0,10 €
5,10 € / l
Kampaania periood 02.12.2024 - 07.01.2025. Soodushind kehtib kuni kaupa jätkub.
Pai smuuti on siidise konsistentsiga tõeliselt maitsev ja toitev vahepala. Smuuti parajalt magus maitse tuleb puuviljasuhkrust, mis on marjades-puuviljades endis. Pai smuutist saad sa kätte oma igapäevased vajalikud puuviljad. Ühes pudelis Vaarika-mustika smuutis on keskmiselt 2 õuna, ¾ banaani, 33 vaarikat, 17 mustikat, 2 maasikat.
Vali pakendi suurus:
See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi, Balti Jaama Turu, Kuressaare või Narva šokolaadipoodi.
Pai Vaarika-mustika smuuti 280ml
Algne hind oli: 2,25 €.1,50 €Current price is: 1,50 €.
Koostisosad
õunamahl kontsentreeritud mahlast (48%), banaanipüree (28%), vaarikapüree (16%), maasikamahl kontsentreeritud mahlast (4,5%), mustikamahl kontsentreeritud mahlast (2%), mustikapüree (1,8%), sidrunimahl kontsentreeritud mahlast.
Teave
Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul
Loksuta
Koheseks tarbimiseks
Toitumisalane teave
Energiasisaldus, kJ | 225 |
Energiasisaldus, kcal | 53 |
Rasvad, g | 0.2 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0 |
Süsivesikud, g | 12 |
millest suhkrud, g | 9.1 |
Kiudained, g | |
Valgud, g | 0.5 |
Sool, g | 0 |
Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul
Loksuta
Koheseks tarbimiseks
Energiasisaldus, kJ | 225 |
Energiasisaldus, kcal | 53 |
Rasvad, g | 0.2 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0 |
Süsivesikud, g | 12 |
millest suhkrud, g | 9.1 |
Kiudained, g | |
Valgud, g | 0.5 |
Sool, g | 0 |