Tagasi poodi

Pai Vaarika-mustika smuuti 750ml

4,45

Pai smuuti on siidise konsistentsiga tõeliselt maitsev ja toitev vahepala. Smuuti parajalt magus maitse tuleb puuviljasuhkrust, mis on marjades-puuviljades endis. Suurest Pai smuutist jagub nii endale kui pereliikmetele ning saab jagada sõpradega. Suurem pudel-pikem Pai!

Tootekood: FPK_A5293 Kategooriad: ,

5,93 € / l

Vali pakendi suurus:

See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi või Balti Jaama Turu šokolaadipoodi. Piirang kehtib kõikidele tellimustele, mis sisaldavad eritemperatuuriga tooteid.

Koostisosad

õunamahl kontsentreeritud mahlast (48%), banaanipüree (28%), vaarikapüree (16%), maasikamahl kontsentreeritud mahlast (4,5%), mustikamahl kontsentreeritud mahlast (2%), mustikapüree (1,8%), sidrunimahl kontsentreeritud mahlast.

Teave

Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul

Loksuta

Mõõtmed:
80 × 80 × 243 mm
Kaal:
788 g
Tootekood:
4740029052937

Toitumisalane teave

100 ml toote kohta
Energiasisaldus, kJ 225
Energiasisaldus, kcal 53
Rasvad, g 0.2
millest küllastunud rasvhapped, g 0
Süsivesikud, g 12
millest suhkrud, g 9.1
Kiudained, g 0
Valgud, g 0.5
Sool, g 0

õunamahl kontsentreeritud mahlast (48%), banaanipüree (28%), vaarikapüree (16%), maasikamahl kontsentreeritud mahlast (4,5%), mustikamahl kontsentreeritud mahlast (2%), mustikapüree (1,8%), sidrunimahl kontsentreeritud mahlast.

Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul

Loksuta

Mõõtmed:
80 × 80 × 243 mm
Kaal:
788 g
Tootekood:
4740029052937
100 ml toote kohta
Energiasisaldus, kJ 225
Energiasisaldus, kcal 53
Rasvad, g 0.2
millest küllastunud rasvhapped, g 0
Süsivesikud, g 12
millest suhkrud, g 9.1
Kiudained, g 0
Valgud, g 0.5
Sool, g 0