riis, joogivesi, kartul, sibul, tomatipasta, veiseliha (7% sissepanekul), porgand, veisepuljong (veisepuljongipulber, sool, lõhna- ja maitseained, veiserasv, rosmariiniekstrakt, veiseliha-, sibula-, küüslaugu-sidrunimahlapulber, maltodekstriin), sool, seller, rapsiõli, küüslauk, vürtsid, till, loorber, happesuse regulaator (sidrunhape). Võib sisaldada vähesel määral maapähklit, gluteeni ja soja
7,83 € / kg
Kaukaasiapärane vürtsikas supp veiselihaga. Serveeri koos hapukoore ja hakitud peterselliga.
Vali pakendi suurus:
Põltsamaa Hartšoo 530g
4,15 €
Koostisosad
riis, joogivesi, kartul, sibul, tomatipasta, veiseliha (7% sissepanekul), porgand, veisepuljong (veisepuljongipulber, sool, lõhna- ja maitseained, veiserasv, rosmariiniekstrakt, veiseliha-, sibula-, küüslaugu-sidrunimahlapulber, maltodekstriin), sool, seller, rapsiõli, küüslauk, vürtsid, till, loorber, happesuse regulaator (sidrunhape). Võib sisaldada vähesel määral maapähklit, gluteeni ja soja
Teave
Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C
Lahjendada
Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1,5 ja keeda 1-2 minutit.
Toitumisalane teave
| Energiasisaldus, kJ | 404 |
| Energiasisaldus, kcal | 96 |
| Rasvad, g | 2.8 |
| millest küllastunud rasvhapped, g | 1 |
| Süsivesikud, g | 14 |
| millest suhkrud, g | 2.3 |
| Valgud, g | 3.3 |
| Sool, g | 1.8 |
| Energiasisaldus, kJ | 161 |
| Energiasisaldus, kcal | 38 |
| Rasvad, g | 1.1 |
| millest küllastunud rasvhapped, g | 0.4 |
| Süsivesikud, g | 5.5 |
| millest suhkrud, g | 0.9 |
| Valgud, g | 1.4 |
| Sool, g | 0.7 |
Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C
Lahjendada
Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1,5 ja keeda 1-2 minutit.
| Energiasisaldus, kJ | 404 |
| Energiasisaldus, kcal | 96 |
| Rasvad, g | 2.8 |
| millest küllastunud rasvhapped, g | 1 |
| Süsivesikud, g | 14 |
| millest suhkrud, g | 2.3 |
| Valgud, g | 3.3 |
| Sool, g | 1.8 |
| Energiasisaldus, kJ | 161 |
| Energiasisaldus, kcal | 38 |
| Rasvad, g | 1.1 |
| millest küllastunud rasvhapped, g | 0.4 |
| Süsivesikud, g | 5.5 |
| millest suhkrud, g | 0.9 |
| Valgud, g | 1.4 |
| Sool, g | 0.7 |





