sibul, kartul, marineeritud kurk (kurk, suhkur, äädikas, sool, sinepipulber, lõhna- ja maitseaine), sealiha (10% sissepanekul), tomatipasta, suitsusealiha (5% sissepanekul) (sealiha, joogivesi, sool, dekstroos), suhkur, riisitärklis, sool, lõhna-ja maitseained (sh seller)(sh pärmiekstrakt), rapsiõli, sidrunimahla kontsentraat, must pipar.
8,21 € / kg
Armastatuim purgisupp Eestis! Maitseküllane supp sisaldab rikkalikult sealiha ja suitsusealiha ning spetsiaalselt seljanka jaoks loodud marineeritud kurki. Tummisust lisavad sibulad ja kartulid.
Vali pakendi suurus:
Põltsamaa Kodune Seljanka 530g
4,35 €
Koostisosad
sibul, kartul, marineeritud kurk (kurk, suhkur, äädikas, sool, sinepipulber, lõhna- ja maitseaine), sealiha (10% sissepanekul), tomatipasta, suitsusealiha (5% sissepanekul) (sealiha, joogivesi, sool, dekstroos), suhkur, riisitärklis, sool, lõhna-ja maitseained (sh seller)(sh pärmiekstrakt), rapsiõli, sidrunimahla kontsentraat, must pipar.
Teave
Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C
Lahjendada
Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1 ja keeda 1-2 minutit.
Toitumisalane teave
Energiasisaldus, kJ | 172 |
Energiasisaldus, kcal | 41 |
Rasvad, g | 0.7 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0.2 |
Süsivesikud, g | 6.3 |
millest suhkrud, g | 3.7 |
Valgud, g | 2.1 |
Sool, g | 0.8 |
Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C
Lahjendada
Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1 ja keeda 1-2 minutit.
Energiasisaldus, kJ | 172 |
Energiasisaldus, kcal | 41 |
Rasvad, g | 0.7 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0.2 |
Süsivesikud, g | 6.3 |
millest suhkrud, g | 3.7 |
Valgud, g | 2.1 |
Sool, g | 0.8 |