Tagasi

8,58 € / kg

Eestimaalaste tõeline lemmik Põltsamaa Seljanka on üks õige tummine lihasupp, kus sees Eestimaine sealiha, veiseliha ja suitsusealiha. Erilist maitset annavad spetsiaalselt Seljanka jaoks loodud retseptiga marineeritud kurk ning sibul ja mustad oliivid. Serveeri koos hapukoore ja rukkileivaga

Vali pakendi suurus:

Põltsamaa Seljanka 530g

4,55

Tootekood: FPK_455008539 Kategooriad: ,

Koostisosad

sibul, marineeritud kurk (kurk, suhkur, äädikas, sool, sinepipulber, lõhna- ja maitseaine), sealiha (15% sissepanekul), suitsusealiha (10% sissepanekul) (sealiha 93%, joogivesi, sool, dekstroos), tomatipasta, veiseliha (5% sissepanekul), suhkur, oliivid, sool, riisitärklis, joogivesi, lõhna-ja maitseained (sh seller)(sh pärmiekstrakt), rapsiõli, sidrunimahla kontsentraat, must pipar.

  • Gluteenivaba

Teave

Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C

Lahjendada

Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1 ja keeda 1-2 minutit

Mõõtmed:
95 × 95 × 110 mm
Kaal:
530 g
Tootekood:
4740029061045
  • Gluteenivaba

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 202
Energiasisaldus, kcal 48
Rasvad, g 1.8
millest küllastunud rasvhapped, g 0.7
Süsivesikud, g 4.5
millest suhkrud, g 3.8
Valgud, g 3.3
Sool, g 0.9

sibul, marineeritud kurk (kurk, suhkur, äädikas, sool, sinepipulber, lõhna- ja maitseaine), sealiha (15% sissepanekul), suitsusealiha (10% sissepanekul) (sealiha 93%, joogivesi, sool, dekstroos), tomatipasta, veiseliha (5% sissepanekul), suhkur, oliivid, sool, riisitärklis, joogivesi, lõhna-ja maitseained (sh seller)(sh pärmiekstrakt), rapsiõli, sidrunimahla kontsentraat, must pipar.

  • Gluteenivaba

Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C

Lahjendada

Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1 ja keeda 1-2 minutit

Mõõtmed:
95 × 95 × 110 mm
Kaal:
530 g
Tootekood:
4740029061045
  • Gluteenivaba
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 202
Energiasisaldus, kcal 48
Rasvad, g 1.8
millest küllastunud rasvhapped, g 0.7
Süsivesikud, g 4.5
millest suhkrud, g 3.8
Valgud, g 3.3
Sool, g 0.9