Tagasi
%

11,67 € / kg

Kampaania periood 06.06.2024 - 04.08.2024. Soodushind kehtib kuni kaupa jätkub.

Taffeli juustumaitselised kartulikrõpsud lisavad vajaliku särtsu ka kõige tavalisemale päevale. Krõbedad sakid ja mõnus maitse. Toode ei sisalda maitsetugevdajaid. Võta vabalt!

Vali pakendi suurus:

Taffel juustumaitselised kartulilaastud 180g

Original price was: 2,95€.Current price is: 2,10€.

Tootekood: FPK_455008010 Kategooriad: ,

Koostisosad

kartulid (61%), taimeõli (päevalilleõli (S)* või palmiõli (P)* või rapsiõli (R)*), vürtsisegu (7%) (vadakupermeaat (piimast), sool, dekstroos (maisist, nisust), lõhna- ja maitseained (sisaldab piima), juustupulber (piimast) (7%), pärmiekstrakt, petipulber, sibulapulber, küüslaugupulber, hape (sidrunhape), toiduvärv (paprikaekstrakt), antioksüdant (rosmariiniekstrakt)). *Kasutatud õli tähist vaata parim enne kuupäeva juurest.

  • Vegetaarne

Teave

Hoida kuivas ja jahedas

Valmis koheseks tarbimiseks. Ei vaja eelnevat töötlemist

Mõõtmed:
75 × 215 × 320 mm
Kaal:
180 g
Tootekood:
4750024002721
  • Vegetaarne

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 2229
Energiasisaldus, kcal 535
Rasvad, g 32
millest küllastunud rasvhapped, g 14.7
Süsivesikud, g 52
millest suhkrud, g 3.7
Valgud, g 6.4
Sool, g 1.4

kartulid (61%), taimeõli (päevalilleõli (S)* või palmiõli (P)* või rapsiõli (R)*), vürtsisegu (7%) (vadakupermeaat (piimast), sool, dekstroos (maisist, nisust), lõhna- ja maitseained (sisaldab piima), juustupulber (piimast) (7%), pärmiekstrakt, petipulber, sibulapulber, küüslaugupulber, hape (sidrunhape), toiduvärv (paprikaekstrakt), antioksüdant (rosmariiniekstrakt)). *Kasutatud õli tähist vaata parim enne kuupäeva juurest.

  • Vegetaarne

Hoida kuivas ja jahedas

Valmis koheseks tarbimiseks. Ei vaja eelnevat töötlemist

Mõõtmed:
75 × 215 × 320 mm
Kaal:
180 g
Tootekood:
4750024002721
  • Vegetaarne
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 2229
Energiasisaldus, kcal 535
Rasvad, g 32
millest küllastunud rasvhapped, g 14.7
Süsivesikud, g 52
millest suhkrud, g 3.7
Valgud, g 6.4
Sool, g 1.4