Tagasi poodi

Taffeli vürtsikad kartulikrõpsud on tuline täiendus kartulikrõpsude maailmas. Nende klassikaline salsamaitse on just parajalt vürtsikas ja võlub kindlasti paljusid. Lisaks on hea teada, et need ei sisalda maitsetugevdajaid. Võta vabalt ja naudi.

Taffel vürtsikad salsamaitselised kartulikrõpsud 180g

Seda toodet ei ole hetkel laos ja pole seetõttu saadaval.

Tootekood: FPK_455008011 Kategooriad: ,

Koostisosad

kartulid (61%), taimeõli (päevalilleõli (S)* või palmiõli (P)* või rapsiõli (R)*), vürtsisegu (7%) (suhkur, sool, maltodekstriin (mais, kartul), sibulapulber (10%), vürtsid (6,6%) (küüslaauk (2%), petersell (1,5%), jalapeno (1%), paprika, koriander, must pipar (0,3%), pune), happesuse regulaator (naatriumatsetaat, piimhape, sidrunhape), tomatipulber (5%), pärmiekstrakt, paprika, lõhna- ja maitseained. *Kasutatud õli tähist vaata parim enne kuupäeva juurest.

  • Vegan
  • Vegetaarne

Teave

Hoida kuivas ja jahedas

Valmis koheseks tarbimiseks. Ei vaja eelnevat töötlemist

Tootekood:
4750024002738
  • Vegan
  • Vegetaarne

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 2215
Energiasisaldus, kcal 531
Rasvad, g 32
millest küllastunud rasvhapped, g 14.4
Süsivesikud, g 53
millest suhkrud, g 2.1
Valgud, g 6.2
Sool, g 1.5

kartulid (61%), taimeõli (päevalilleõli (S)* või palmiõli (P)* või rapsiõli (R)*), vürtsisegu (7%) (suhkur, sool, maltodekstriin (mais, kartul), sibulapulber (10%), vürtsid (6,6%) (küüslaauk (2%), petersell (1,5%), jalapeno (1%), paprika, koriander, must pipar (0,3%), pune), happesuse regulaator (naatriumatsetaat, piimhape, sidrunhape), tomatipulber (5%), pärmiekstrakt, paprika, lõhna- ja maitseained. *Kasutatud õli tähist vaata parim enne kuupäeva juurest.

  • Vegan
  • Vegetaarne

Hoida kuivas ja jahedas

Valmis koheseks tarbimiseks. Ei vaja eelnevat töötlemist

Tootekood:
4750024002738
  • Vegan
  • Vegetaarne
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 2215
Energiasisaldus, kcal 531
Rasvad, g 32
millest küllastunud rasvhapped, g 14.4
Süsivesikud, g 53
millest suhkrud, g 2.1
Valgud, g 6.2
Sool, g 1.5