Perioodil 23.04.-15.05.2024 on e-pood ajutiselt tehniliste tööde tõttu suletud. Vabandame!
Tagasi poodi

Grandiosa BBQ Chicken kiviahjupizza 310g

3,75

Krõbeda põhjaga kiviahjupizza BBQ maitselise kanafilee, tšilli-peperoni ja punase sibula kattega.

Tootekood: FPK_E7179 Kategooria:

12,10 € / kg

Vali pakendi suurus:

See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi või Balti Jaama Turu šokolaadipoodi. Piirang kehtib kõikidele tellimustele, mis sisaldavad eritemperatuuriga tooteid.

Koostisosad

nisujahu, tomatipasta, vesi, juust 13%, küpsetatud kanafilee 8,5%, tšilli – peperoni 3%, punane sibul 2,5%, rapsiõli, vürtsid (sh küüslauk, koriander, lambaläätse seemned, apteegitill, muskaatpähkel), looduslikud lõhna- ja maitseained (sh tšillipipar, paprika), kanapuljong, kartulitärklis, pruun suhkur, suitsu lõhna- ja maitseaine (hikkoripuu), kohvipulber, happesuse regulaatorid (õunhape, sidrunhape), dekstroos, pärm, sool, suhkur.

Teave

Säilitada temperatuuril -18 °C

Küpsetada

Mõõtmed:
256 × 253 × 30 mm
Kaal:
310 g
Tootekood:
7310240171792

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ850
Energiasisaldus, kcal200
Rasvad, g5.6
millest küllastunud rasvhapped, g2.4
Süsivesikud, g27
millest suhkrud, g2.9
Valgud, g9.8
Sool, g1.4

nisujahu, tomatipasta, vesi, juust 13%, küpsetatud kanafilee 8,5%, tšilli – peperoni 3%, punane sibul 2,5%, rapsiõli, vürtsid (sh küüslauk, koriander, lambaläätse seemned, apteegitill, muskaatpähkel), looduslikud lõhna- ja maitseained (sh tšillipipar, paprika), kanapuljong, kartulitärklis, pruun suhkur, suitsu lõhna- ja maitseaine (hikkoripuu), kohvipulber, happesuse regulaatorid (õunhape, sidrunhape), dekstroos, pärm, sool, suhkur.

Säilitada temperatuuril -18 °C

Küpsetada

Mõõtmed:
256 × 253 × 30 mm
Kaal:
310 g
Tootekood:
7310240171792
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ850
Energiasisaldus, kcal200
Rasvad, g5.6
millest küllastunud rasvhapped, g2.4
Süsivesikud, g27
millest suhkrud, g2.9
Valgud, g9.8
Sool, g1.4