Tagasi

PANT 0,10 

5,59 € / l

Pai smuuti on siidise konsistentsiga tõeliselt maitsev ja toitev vahepala. Smuuti parajalt magus maitse tuleb puuviljasuhkrust, mis on marjades-puuviljades endis. Suurest Pai smuutist jagub nii endale kui pereliikmetele ning saab jagada sõpradega. Suurem pudel-pikem Pai!

Vali pakendi suurus:

See toode on eritemperatuuril käsitletav ja seda saab tellida ainult "ise järele tulemise" võimalusega Jüri šokolaadipoodi, Felixi tehase poodi või Balti Jaama Turu šokolaadipoodi. Piirang kehtib kõikidele tellimustele, mis sisaldavad eritemperatuuriga tooteid.

Pai Maasika-banaani smuuti 750ml

4,45

Tootekood: FPK_455008496 Kategooriad: ,

Koostisosad

banaanipüree (39,3%), õunamahl kontsentreeritud mahlast (26,3%), maasikapüree (25,5%), maasikamahl kontsentreeritud mahlast (4,6%), arooniamahl kontsentreeritud mahlast (4,3%), sidrunimahl kontsentreeritud mahlast.

Teave

Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul

Loksuta

Koheseks tarbimiseks

Mõõtmed:
80 × 80 × 243 mm
Kaal:
796 g
Tootekood:
4740029052944

Toitumisalane teave

100 ml toote kohta
Energiasisaldus, kJ 271
Energiasisaldus, kcal 64
Rasvad, g 0.3
millest küllastunud rasvhapped, g 0.1
Süsivesikud, g 14
millest suhkrud, g 11
Valgud, g 0.7
Sool, g 0

banaanipüree (39,3%), õunamahl kontsentreeritud mahlast (26,3%), maasikapüree (25,5%), maasikamahl kontsentreeritud mahlast (4,6%), arooniamahl kontsentreeritud mahlast (4,3%), sidrunimahl kontsentreeritud mahlast.

Hoida temperatuuril +2...+6 °C. Toodet võib hoida lühiajaliselt kuni 1 kuu temperatuuril kuni +20 °C. Soovitatav tarbida jahedalt. Pärast avamist hoida külmkapis ja tarbida 2 päeva jooksul

Loksuta

Koheseks tarbimiseks

Mõõtmed:
80 × 80 × 243 mm
Kaal:
796 g
Tootekood:
4740029052944
100 ml toote kohta
Energiasisaldus, kJ 271
Energiasisaldus, kcal 64
Rasvad, g 0.3
millest küllastunud rasvhapped, g 0.1
Süsivesikud, g 14
millest suhkrud, g 11
Valgud, g 0.7
Sool, g 0