Tagasi poodi

6,13 € / kg

Traditsiooniline mulgipuder ehk kartuli-tangupuder, millele annab erilist maitset suitsupeekon.

Vali pakendi suurus:

Põltsamaa Mulgipuder suitsupeekoniga 530g

3,25 

Tootekood: FPK_455008561 Kategooriad: ,

Koostisosad

kartul (65%), joogivesi, odrakruup (7,1%), toorsuitsupeekon (4,2% sissepanekul)(sealiha 96%, joogivesi, sool), sibul, rapsiõli, sool, suhkur, must pipar, kurkumipulber.

Teave

Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C

Pannil soojendada

Soojenda purgi sisu pannil hoolsalt segades 5 minutit. Võid valmistada ka mikrolaineahjus.

Mõõtmed:
95 × 95 × 110 mm
Kaal:
530 g
Tootekood:
4740029061601
  • Kurkum
  • Piprad (valge, must, roheline, rosee)
  • Sibul

Toitumisalane teave

180 g Portsjoni kohta
Energiasisaldus, kJ 895
Energiasisaldus, kcal 214
Rasvad, g 9
millest küllastunud rasvhapped, g 1.3
Süsivesikud, g 27
millest suhkrud, g 2.5
Kiudained, g 3.2
Valgud, g 4.5
Sool, g 1.3
100 g Ühiku kohta
Energiasisaldus, kJ 497
Energiasisaldus, kcal 119
Rasvad, g 5
millest küllastunud rasvhapped, g 0.7
Süsivesikud, g 15
millest suhkrud, g 1.4
Kiudained, g 1.8
Valgud, g 2.5
Sool, g 0.70

kartul (65%), joogivesi, odrakruup (7,1%), toorsuitsupeekon (4,2% sissepanekul)(sealiha 96%, joogivesi, sool), sibul, rapsiõli, sool, suhkur, must pipar, kurkumipulber.

Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C

Pannil soojendada

Soojenda purgi sisu pannil hoolsalt segades 5 minutit. Võid valmistada ka mikrolaineahjus.

Mõõtmed:
95 × 95 × 110 mm
Kaal:
530 g
Tootekood:
4740029061601
  • Kurkum
  • Piprad (valge, must, roheline, rosee)
  • Sibul
180 g Portsjoni kohta
Energiasisaldus, kJ 895
Energiasisaldus, kcal 214
Rasvad, g 9
millest küllastunud rasvhapped, g 1.3
Süsivesikud, g 27
millest suhkrud, g 2.5
Kiudained, g 3.2
Valgud, g 4.5
Sool, g 1.3
100 g Ühiku kohta
Energiasisaldus, kJ 497
Energiasisaldus, kcal 119
Rasvad, g 5
millest küllastunud rasvhapped, g 0.7
Süsivesikud, g 15
millest suhkrud, g 1.4
Kiudained, g 1.8
Valgud, g 2.5
Sool, g 0.70