joogivesi, aedherned (10,5%), suitsusealiha (8,5 % sissepanekul)(sealiha 93%, joogivesi, sool, dekstroos), porgand, porrulauk, kooritud herned (2,8%), odrakruubid, riisitärklis, rapsiõli, sool, till, küüslauk, tüümian, vürtsid. Võib sisaldada vähesel määral sellerit.
5,00 € / kg
Kampaania periood 24.09.2024 - 28.10.2024. Soodushind kehtib kuni kaupa jätkub.
Klassikalise hernesupi selge leemega kergem ja kevadisem versioon. Rohelised herned ja maitsetaimed annavad värsket kevadist maitset, suitsuliha lisab mõnusat rustikaalsust ja tummisust. Kõrge valgu- ja kiudainesisaldusega supp valmib kõigest 2 minutiga – soojenda ja naudi.
Vali pakendi suurus:
Põltsamaa Valmis! Rikkalik hernesupp 380g
Original price was: 3,15 €.1,90 €Current price is: 1,90 €.
Koostisosad
joogivesi, aedherned (10,5%), suitsusealiha (8,5 % sissepanekul)(sealiha 93%, joogivesi, sool, dekstroos), porgand, porrulauk, kooritud herned (2,8%), odrakruubid, riisitärklis, rapsiõli, sool, till, küüslauk, tüümian, vürtsid. Võib sisaldada vähesel määral sellerit.
Teave
Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C
Mikrolaineahjus soojendada
Eemalda topsi kaas ning kate. Kata tops uuesti kaanega ning soojenda mikrolaineahjus 750W võimsuse juures 2-3 min. Enne serveerimist sega läbi. Toit on valmis söömiseks otse topsist.
Toitumisalane teave
Energiasisaldus, kJ | 213 |
Energiasisaldus, kcal | 51 |
Rasvad, g | 1.7 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0.4 |
Süsivesikud, g | 5.3 |
millest suhkrud, g | 0.6 |
Kiudained, g | 1.1 |
Valgud, g | 3 |
Sool, g | 1 |
Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C
Mikrolaineahjus soojendada
Eemalda topsi kaas ning kate. Kata tops uuesti kaanega ning soojenda mikrolaineahjus 750W võimsuse juures 2-3 min. Enne serveerimist sega läbi. Toit on valmis söömiseks otse topsist.
Energiasisaldus, kJ | 213 |
Energiasisaldus, kcal | 51 |
Rasvad, g | 1.7 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0.4 |
Süsivesikud, g | 5.3 |
millest suhkrud, g | 0.6 |
Kiudained, g | 1.1 |
Valgud, g | 3 |
Sool, g | 1 |