Tagasi

8,29 € / kg

Klassikalise hernesupi selge leemega kergem ja kevadisem versioon. Rohelised herned ja maitsetaimed annavad värsket kevadist maitset, suitsuliha lisab mõnusat rustikaalsust ja tummisust. Kõrge valgu- ja kiudainesisaldusega supp valmib kõigest 2 minutiga – soojenda ja naudi.

Vali pakendi suurus:

Põltsamaa Valmis! Rikkalik hernesupp 380g

3,15

Tootekood: FPK_455008569 Kategooriad: ,

Koostisosad

joogivesi, aedherned (10,5%), suitsusealiha (8,5 % sissepanekul)(sealiha 93%, joogivesi, sool, dekstroos), porgand, porrulauk, kooritud herned (2,8%), odrakruubid, riisitärklis, rapsiõli, sool, till, küüslauk, tüümian, vürtsid. Võib sisaldada vähesel määral sellerit.

Teave

Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C

Mikrolaineahjus soojendada

Eemalda topsi kaas ning kate. Kata tops uuesti kaanega ning soojenda mikrolaineahjus 750W võimsuse juures 2-3 min. Enne serveerimist sega läbi. Toit on valmis söömiseks otse topsist.

Mõõtmed:
104 × 104 × 86 mm
Kaal:
380 g
Tootekood:
4740029063155

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 213
Energiasisaldus, kcal 51
Rasvad, g 1.7
millest küllastunud rasvhapped, g 0.4
Süsivesikud, g 5.3
millest suhkrud, g 0.6
Kiudained, g 1.1
Valgud, g 3
Sool, g 1

joogivesi, aedherned (10,5%), suitsusealiha (8,5 % sissepanekul)(sealiha 93%, joogivesi, sool, dekstroos), porgand, porrulauk, kooritud herned (2,8%), odrakruubid, riisitärklis, rapsiõli, sool, till, küüslauk, tüümian, vürtsid. Võib sisaldada vähesel määral sellerit.

Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C

Mikrolaineahjus soojendada

Eemalda topsi kaas ning kate. Kata tops uuesti kaanega ning soojenda mikrolaineahjus 750W võimsuse juures 2-3 min. Enne serveerimist sega läbi. Toit on valmis söömiseks otse topsist.

Mõõtmed:
104 × 104 × 86 mm
Kaal:
380 g
Tootekood:
4740029063155
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 213
Energiasisaldus, kcal 51
Rasvad, g 1.7
millest küllastunud rasvhapped, g 0.4
Süsivesikud, g 5.3
millest suhkrud, g 0.6
Kiudained, g 1.1
Valgud, g 3
Sool, g 1