kartul, marineeritud kurk (8,5%) (kurk, suhkur, äädikas, sool, sinepipulber, lõhna- ja maitseaine), soolakurk, porgand, sibul, sealiha (7,2% sissepanekul), odrakruubid (~6%), rapsiõli, lõhna-ja maitseaine (sisaldab sellerit), petersell, seller, sool, till, must pipar, loorberipulber.
6,70 € / kg
Mõnusalt tummine supp kruupide, marineeritud kurgi ja sealihaga täidab kiiresti nii suurte kui väikeste supisõprade tühjad kõhud. Serveeri koos hapukoore ja värskelt hakitud maitserohelisega.
Vali pakendi suurus:
Põltsamaa Rassolnik sealihaga 530g
3,55 €
Koostisosad
kartul, marineeritud kurk (8,5%) (kurk, suhkur, äädikas, sool, sinepipulber, lõhna- ja maitseaine), soolakurk, porgand, sibul, sealiha (7,2% sissepanekul), odrakruubid (~6%), rapsiõli, lõhna-ja maitseaine (sisaldab sellerit), petersell, seller, sool, till, must pipar, loorberipulber.
Teave
Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C
Lahjendada
Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1 ja keeda 1-2 minutit.
Toitumisalane teave
Energiasisaldus, kJ | 233 |
Energiasisaldus, kcal | 56 |
Rasvad, g | 2.1 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0.5 |
Süsivesikud, g | 7.2 |
millest suhkrud, g | 1.4 |
Kiudained, g | 0 |
Valgud, g | 1.6 |
Sool, g | 0.82 |
Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C
Lahjendada
Sega purgi sisu veega vahekorras 1:1 ja keeda 1-2 minutit.
Energiasisaldus, kJ | 233 |
Energiasisaldus, kcal | 56 |
Rasvad, g | 2.1 |
millest küllastunud rasvhapped, g | 0.5 |
Süsivesikud, g | 7.2 |
millest suhkrud, g | 1.4 |
Kiudained, g | 0 |
Valgud, g | 1.6 |
Sool, g | 0.82 |