Perioodil 23.04.-15.05.2024 on e-pood ajutiselt tehniliste tööde tõttu suletud. Vabandame!
Tagasi poodi

Põltsamaa Valmis! Ehe pasta bolognese 380g

2,30

Hõrk pastaroog hakkliha ja suitsupeekoni, purustatud tomatite ning Vahemere ürtidega, mis on kohe valmis söömiseks. Maitsev ja toitev söögikord valmib kõigest 2 minutiga – soojenda ja naudi.

Tootekood: FPK_A6313 Kategooriad: ,

6,05 € / kg

Vali pakendi suurus:

Koostisosad

joogivesi, tükeldatud tomatid (tomatid, tomatimahl), porgand, paprika, veise - ja seahakkliha (9,8 % sissepanekul), spiraalmakaronid (9% sissepanekul)(sisaldavad nisujahu, muna), sibul, tomatipasta, seller, toorsuitsupeekon (2,5% sissepanekul) [sealiha (95%), joogivesi, sool], rapsiõli, sojakaste (sisaldab nisujahu), juust, küüslauk, sool, suhkur, maitsetaimed (0,11%) (basiilik, oregano), Cayenne'i pipar. Võib sisaldada vähesel määral maapähklit.

Teave

Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C

Mikrolaineahjus soojendada

Mõõtmed:
104 × 104 × 86 mm
Kaal:
380 g
Tootekood:
4740029063131

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ469
Energiasisaldus, kcal112
Rasvad, g5.6
millest küllastunud rasvhapped, g1.8
Süsivesikud, g10
millest suhkrud, g3.2
Valgud, g4.6
Sool, g1

joogivesi, tükeldatud tomatid (tomatid, tomatimahl), porgand, paprika, veise - ja seahakkliha (9,8 % sissepanekul), spiraalmakaronid (9% sissepanekul)(sisaldavad nisujahu, muna), sibul, tomatipasta, seller, toorsuitsupeekon (2,5% sissepanekul) [sealiha (95%), joogivesi, sool], rapsiõli, sojakaste (sisaldab nisujahu), juust, küüslauk, sool, suhkur, maitsetaimed (0,11%) (basiilik, oregano), Cayenne'i pipar. Võib sisaldada vähesel määral maapähklit.

Säilitada temperatuuril +2...+20 °C , avatud pakendit hoida temperatuuril +2...+6 °C

Mikrolaineahjus soojendada

Mõõtmed:
104 × 104 × 86 mm
Kaal:
380 g
Tootekood:
4740029063131
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ469
Energiasisaldus, kcal112
Rasvad, g5.6
millest küllastunud rasvhapped, g1.8
Süsivesikud, g10
millest suhkrud, g3.2
Valgud, g4.6
Sool, g1