Tagasi poodi

16,39 € / kg

Taffeli juustumaitselised kartulikrõpsud lisavad särtsu ka kõige tavalisemale päevale. Need krõbedad sakid ja mõnus maitse muudavad kartulilaastud tõeliselt nauditavaks. Lisaks ei sisalda toode maitsetugevdajaid, mis teeb neist hea ja maitsva valiku. Võtke vabalt ja nautige seda suupärast snäkki.

Vali pakendi suurus:

Taffel juustumaitselised kartulilaastud 180g

2,95 

Tootekood: FPK_455008010 Kategooriad: ,

Koostisosad

kartulid (61%), taimeõli (päevalilleõli (S)* või palmiõli (P)* või rapsiõli (R)*), vürtsisegu (7%) (vadakupermeaat (piimast), sool, dekstroos (maisist, nisust), lõhna- ja maitseained (sisaldab piima), juustupulber (piimast) (7%), pärmiekstrakt, petipulber, sibulapulber, küüslaugupulber, hape (sidrunhape), toiduvärv (paprikaekstrakt), antioksüdant (rosmariiniekstrakt)). *Kasutatud õli tähist vaata parim enne kuupäeva juurest.

  • Vegetaarne

Teave

Hoida kuivas ja jahedas

Valmis koheseks tarbimiseks. Ei vaja eelnevat töötlemist

Mõõtmed:
75 × 215 × 320 mm
Kaal:
180 g
Tootekood:
4750024002721
  • Vegetaarne

Toitumisalane teave

100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 2229
Energiasisaldus, kcal 535
Rasvad, g 32
millest küllastunud rasvhapped, g 14.7
Süsivesikud, g 52
millest suhkrud, g 3.7
Valgud, g 6.4
Sool, g 1.4

kartulid (61%), taimeõli (päevalilleõli (S)* või palmiõli (P)* või rapsiõli (R)*), vürtsisegu (7%) (vadakupermeaat (piimast), sool, dekstroos (maisist, nisust), lõhna- ja maitseained (sisaldab piima), juustupulber (piimast) (7%), pärmiekstrakt, petipulber, sibulapulber, küüslaugupulber, hape (sidrunhape), toiduvärv (paprikaekstrakt), antioksüdant (rosmariiniekstrakt)). *Kasutatud õli tähist vaata parim enne kuupäeva juurest.

  • Vegetaarne

Hoida kuivas ja jahedas

Valmis koheseks tarbimiseks. Ei vaja eelnevat töötlemist

Mõõtmed:
75 × 215 × 320 mm
Kaal:
180 g
Tootekood:
4750024002721
  • Vegetaarne
100 g toote kohta
Energiasisaldus, kJ 2229
Energiasisaldus, kcal 535
Rasvad, g 32
millest küllastunud rasvhapped, g 14.7
Süsivesikud, g 52
millest suhkrud, g 3.7
Valgud, g 6.4
Sool, g 1.4